Клюки от България 

Звездни войни: Анелия и Емилия скараха родата на Коко Динев, свекървата на Златка кълне, а Ралица Паскалева…

Знаменитостите у нас често твърдят, че поддържат страхотни отношения с половинките на близките, но истината не винаги е такава. Златка Димитрова и майката на половинката й Миро са на нож от самото начало и въпреки опитите на Миро да ги помири това не се случи.

Преди да роди, Черната Златка направи сензационни разкрития, че свекърва й я е проклела. Причината за войната между двете е, че Златка се настани в дома на мъжа си, преди той окончателно да се раздели с тогавашната си съпруга. Единственият пример за евентуално помирение помежду им бе рожденият ден на детето на Злати, който бе отпразнуван при баба му.

От семейни драми може да се ожали и Ралица Паскалева, която скоро дари волейболиста Теодор Салпаров със син. Актрисата не поддържа добри отношения със свекърва си, която била изключително напориста и се опитвала всячески да напътства Ралица, която за момента мълчи по въпроса.

Лют скандал се разрази между Мария Илиева, гаджето й Георги и родителите му. Дори след появата на бебето, родителите на Георги не пожелаха да се срещнат с изпълнителката. Свекървата още по-люто се разсърдила, че бебето не е кръстено на бащата на Георги Иван. Мария е малко по-млада от свекърва си, което било проблем и за останалите от родата.

Същата драма има между певицата Деси Слава и близките на Благой, от когото тя има дете. Връзката между Деси и по-младото й гадже не бе приета сериозно, а новината, че очакват дете, разтърси не само феновете на певицата, но и приятелите на двойката.

Съвсем скоро певицата Таня Боева се оплака от свекъра си, който заедно с бившия й съпруг Мишо Бургуджиев я заплашват с отвличане и поръчителство за побой. В момента текат процесулано-следствени действия по случая. Изненадващо драмата в семейството на Боева идва половин година след развода й с композитора.

Попфолк изпълнителките Емилия и Анелия се оказаха причина роднините на Коко Динев да се разделят на два лагера. Част от тях никога не са спирали да симпатизират на брюнетката, която роди дъщеря на бизнесмена. Макар Емилия да го дари с две деца, това не промени мнението на близките на Коко. Сега той и двете пайнерки поддържат отношения само заради децата, пише „Телеграф“.

Facebook коментари
(Visited 281 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook