Семейство 

Инфлуенсър от малък: Синът на Александра и Даниел Петканов с 50 000 последователи в мрежата

Синът на Александра и Даниел Петканов е едно от най-известните и обсъждани бебета през последните дни. Малкият Габриел се роди в края на миналия месец. Веднага след появата си на бял свят той се сдоби с Инстаграм профил.

Татко Даниел направи акаунт на сина си. Така Габриел се радва на изключителна популярност. „Здравейте от мен Габриел. Благодаря ви, че ми обръщате внимание. Някой хора имат Instagram профили от години, други от месеци, а пък аз има от цял живот! Тук пише, че 50 хил. души са чували за мен и ме следват, все още не мога да броя до толкова и нямам представа дали е малко или много, но аз реших да го отпразнувам със специална снимка – Voila!“, пише Лудият репортер от името на сина си Габриел.

Факт е, че малчуганът се радва на голямо внимание и популярност още от появата си на бял свят. Дани и Александра са едни от малкото родители, които публикуваха снимки на детето си без да крият лицето му. Това обаче не се хареса на някои от последователите на мъника.

И към снимката, с която Габриел отбеляза факта, че вече има 50 000 последователи, последваха някои негативни коментари. „Колко жалко, че родителите на това бебе живеят само за Инстаграм. Нямат поне малко чувство за лично пространство“, „Много сладък, да ви е здрав и силен. Но му скапвате личния живот още от първия ден. Това, че мама и тати са прецакани, дай да прецакаме и бебчо, без значени той дали иска или не. Не е правилно това“, „Гавра със собственото ви дете… Нямам думи колко сте жалки…“, пишат последователи на първородния син на Александра и Даниел.

Други подхождат с чувство за хумор. „Браво бе, адаш! Хората се мъчат да съберат толкова с години и все не успяват, а ти целия си живот посвети на Инстаграм!“, пише последователка на Габриел.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 93 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook