Клюки от света 

След като се появи само по цици Селин Дион пак скандализира! Този път се…

Само преди след като скандализира света с визията си 50-годишната Селин Дион отново провокира. Този път певица бе на Седмица на модата в Париж, където се появи с доста разголено облекло и без капка свян се награби с младия си любовник.

Оказа се, че Селин и сега попадна в епицентъра на обективите и то пак по скандален начин. Тя бе изловена от папараци на излизане от хотела, в който бе отседнала във френската столица.

Канадската певица неотдавна изгуби доста от теглото си и реши, че вече ще залага на нов стил на обличане.Очаквано или не но повод за всеобщата истерия, която тя предизвика, отново бе изборът й на тоалет.

50-годишната певица напусна сама хотела. Тя реши да тръгне на разходка из френската столица. За целта Селин бе облечена в ярко жълта копринена рокля с качулка. За обувки тя бе заложила на висококачествени маратонки. Върху роклята си тя бе облякла палто, което по краищата си приличаше на плетена жилетка.

Облечена от главата до пети в колекциите на „Мезон Маргиела“, тя изглеждаше доста ексцентрична. Мнозина обаче казват, че този стил на обличане изобщо не отиват на годините й.

Няколко вечери след това тя бе изловена с друга странна рокля. Певицата се появи в плетена мини-рокля от Chanel, обувки с остър връх и фуражка.

С тази си визия Селин Дион повтори най-актуалните модели от сезон есента/зимата 2018/2019. Въпреки това Дион прибави собствена щриха върху облеклото си като завърза черен шифонен шал над шапката си.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 160 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook