Клюки от България 

Христо Сираков се жени за плейметка

61-годишният плейбой Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, ще се жени за нова плеймейтка. Това обяви самият той, като сватбата ще бъде през февруари, а избраницата му е подгласничката в „Мис Плеймейт 2017“ Анна-Мария Чернева, пише в. „Телеграф“.

В предаването „Вечеря с Петя“ бизнесменът предложи брак на изгората си и обясни, че като организатор на конкурса нарочно не е дал първото място на нея, за да не изглежда нагласено. Между красавицата и Ицо 100-те манекенки прехвърчали искри още през откромври, споделят запознати.

Едрогърдата актриса не пропускала възможност да поговори с организатора и да разкрие бъдещите си планове след евентуалната победа. Именно срещите им, както и моментите, в които си шушукали, отдалечени от останалите претендентки за титлата, накарали мнозина да смятат, че на големия финал брюнетката ще получи наградата. Точно това е и една от причините Анна да заема второто място.

Истината е, че никой не съжалява за загубата на плеймейтката, тъй като в действителност е спечелила повече от конкурентката си Нора, която според запознати също имала интерес към Ицо, но в крайа сметка останала с пръст в устата.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 271 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook