Клюки от България 

Мис България отива на прокурор

Българската прокуратура се е заинтересувала от избора на Тамара Георгиева за Мис България 2017. От държавното обвинение са изискали копие от всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса. Това обяви председателят на журито и организатор на състезанието Ирина Папазова пред БТВ. Папазова беше категорична, че и към днешна дата не би променила избора си.

„Това не е било спонтанно решение. Ние познаваме момичетата от 10 дни преди конкурса, работим с тях. За разлика от хората, ние не ги виждаме от една снимка във вестника в профил, а ги виждаме във всякаква светлина. Мисля, че ще си покаже, че Тамара е един удачен избор”, посочи тя.

Според нея Тамара се държала геройски след скандала около избора й. „Нормално е да го е изживяла по някакъв начин, може и още да го изживява. Но в крайна сметка „Короната е тежка” не е просто фраза, коментира още Папазова. Тя е категорична, че не е получавала парични стимули за първото място на Тамара.

„Това е частна фирма. В крайна сметка ние сме организаторите и ние сме хората, които решаваме кой как да стане Мис България. Можем да си седим на тази маса и утре, ако реша, може и вас да ви направя Мис България”, обърна се тя към водещия Светослав Иванов.

Организаторката на конкурса каза още, че не се притеснява от проверка на прокуратурата. По-късно стана ясно, че сигналът в прокуратурата за провеждането на конкурса Мис България е подаден от Николай Бареков.

Източник: novini.bg

Facebook коментари
(Visited 963 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook