Клюки от България 

Луна със скандални признания за Големия брат

Луна призна, че масовият бой с останалите съквартиранти, който спретна в сряда вечерта в къщата на „Биг Брадър”, е режисиран и всичко е театър.

„Бях в Къщата напълно осъзнато. Подготвих сценарий, който предполагам добре изиграх. Показах от себе си само това, за което ми беше платено. Исках зрителите да се забавляват и да оправдая хонорара, който съм получила. Нали не си въобразявате, че се държа така в живота?”, допълни чалгаджийката.

За провокациите и това, че главно тя вдигна рейтинга на шоуто изпълнителката на „Бягайте крачета” е получила солидна сума. Боят на фолк певицата със Захажаева и Динко също е режисиран, твърди „Таблоид“.

Чалга иконата е получила рекордните 100 000 лева, за да провокира останалите съквартиранти и да се прави на откачалка. Певицата прояви физическа агресия към своите съквартиранти, а с тези си действия наруши най-важното правило за живот в Къщата.

Всъщност просто Луна си изигра цирка и излезе. За това свидетелства фактът, че тя ще получи до стотинка договорената сума, а няма да плаща неустойка, каквато би дължала, ако агресията й не е предварително договорена.

Тя призна, че не е важен победителят, а този, който ще се запомни най-много от формата, а именно тя. „Затова аз съм победител, и сега, и преди две години. Научих се да се бия, да се защитавам от паразити, които пиеха денонощно и не изтрезняваха”, самодоволно заяви чалгаджийката.

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 561 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook