Клюки от България 

Халваджиян с брутален удар по bTV, вади тежката артилерия

Страхотен удар, който като нищо може да им донесе победа в битката за зрителски рейтинг, готви NOVA. След като Би Ти Ви спря за неопределено време музикалното шоу „Гласът на България”, Нова обмисля да върне конкурентното „Х Фактор”.

Последният до момента сезон бе излъчен преди цели 3 години, след което заради нисък рейтинг не последва продължение. Сега обаче се очертава дефицит на певчески формати в родния ефир и хората на Маги Халваджиян са готови да извадят отново своето предаване.

Самият Маги Халваджиян като продуцент е горд с „Х Фактор”, тъй като никой не може да оспори, че именно това предаване е създало най-много съвременни звезди на нашата сцена. Оттам тръгват Рафи Бохосян, Жана Бергендорф, Гери-Никол, Тита, Павел и Венци, Дара, Михаела Маринова, Кристиан Костов и още много хитови млади изпълнители. Въпреки това обаче петият сезон на шоуто, който бе излъчен през 2017 г., не бе така силен, както предишните. Затова и остана последен. Но сега има реални шансове музикалният формат да се завърне в ефира на Нова. Догодина конкурентната Би Ти Ви пуска „България търси талант” на мястото на „Гласът на България”. Според хора от кухнята, причината за тази рокада е, че в малката ни държава са останали прекалено малко музикални таланти, за да напълнят качествено подобно шоу.

Това обаче е добре дошло за Маги Халваджиян и особено за неговата партньорка в бизнеса Саня Армутлиева, които се надяват да запълнят с „Х Фактор” липсата на музикално шоу в ефира. Известно е, че Саня прилапва във фирмата си всички по-големи таланти от предаването, за да ги експлоатира с участия в замяна на популярност. Рядко обаче те остават с нея, след като изтекат задължителните им договори. Невена Цонева бе първата, която повлече крак за напускане, след нея от фирмата си тръгнаха Рафи, Жана Бергендорф, рапърите Пламен и Иво и др. В момента там работят само 7 изпълнители, единият от които е дъщерята на Саня – Алма. Продуцентката има нужда от свежи попълнения и, които е най-лесно да вземе наготово от нов сезон на „Х Фактор”.

Дали обаче тя и Маги ще успеят да убедят Нова тв, че шоуто този път ще има добър рейтинг? Вероятно ще се наложи да обмислят известни промени във формата, за да го направят по-атрактивен за зрителите. В момента Маги прави „Маскираният певец” през есенния сезон и „Като две капки вода” през пролетния. В случай, че „Х Фактор” се върне в програмата, най-вероятно ще тръгне чак следващия септември. Дотогава има достатъчно време продуцентът да измисли как да привлече зрители, пише Уикенд.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook