Lifestyle 

Сутрините – студени и мъгливи. Хладно е днес, градусите ще са около 10

Днес облачността над североизточната половина на страната ще се увеличава, но ще остане без валежи.

Температурите сутринта ще бъдат от 1 до 7 градуса, малко по-високи по Черноморието. Ще продължи да духа слаб североизточен вятър.

Максималните температури ще се понижат още малко и ще бъдат от 10 до 13, само в крайните югозападни райони до около 15 градуса, съобщиха синоптиците от НИМХ.

В сряда облачността ще бъде значителна, почти без валеж. Ще продължи да духа слаб североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат без промяна, а дневните – от 7 до 12 градуса.

В четвъртък облачността ще бъде разкъсана, по-значителна в източната половина на страната. Минималните температури ще са от 2 до 7 в повечето места, а дневните – от 8 до 14 градуса.

Без съществена промяна на времето ще остане от петък до неделя. Сутрин минималните температури ще са от около нула до 5 градуса , в неделя – на места и малко по-ниски.

В низините ще бъде мъгливо и с ниска облачност, а в планините ще има повече слънчеви часове. Дневните температури ще бъдат в рамките на нормалните за ноември, от 6-8 градуса в местата с мъгли до 12-14 с полупланинските и крайните югозападни райони.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 14 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook