Клюки от България 

Травеститът Елза Парини: Ако разкажа какво искаше от мен Карбовски – ще стане страшно!

Най-известният травестит у нас – Елза Парини, не остана безмълвна по най-актуалната светка тема, а именно скандалът между Мартин Карбовски и Миглена Каканашева -Мегз.

Дизайнерката обвини журналиста в секс изнудване и посочи редица популярни имена, склонили пред интимните му желания. Той пък я заплаши със съд. Към твърденията на Мегз, обаче, се включи и Нора Недкова.

„Предлагам всяка да си разкаже историята и Гешев да си свърши работата. Ако аз започна да разказвам за моето интервю при господинa… Ще стане страшно!“, написа във фейсбук най-известният мъж в женски дрехи в България.

Изказването на Елза определено породи любопитство у много хора, които се запитаха какво ли е искал журналистът от Елза Парини. Преди години Карбовски отиде във Варна, за да направи интервю с прочутия светски хроникьор. Тогава Парини гримира и облече журналиста като жена, това бе условието й за да отговори на въпросите на тв водещия.

Наши източници издадоха, че след разкритията на Мегз с нея са се свързали още опарени момичета, които са готови да свидетелстват в съда срещу Карбовски.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 369 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook