Клюки от България 

Ето защо Светлана Василева избяга презглава от палата на Гущеров!

Светлана Василева не е на себе си и не иска дори да чува за бившия си!

Светската бомба, която разтърси медиите вчера, беше неочакваната и скоропостижна раздяла на Светлана Василева и Християн Гущеров. И да искахме, не можехме да си представим подобен развой в отношенията им.

Не и днес – едва седмица след като влюбената Светла бързаше да се прибере при любимия си след Биг Брадър. А той пък я посрещна с парти и романтична изненада. Огромен букет плюс торта с надпис “Добре дошла, любов моя!”.

Е, снимката вече не фигурира в профила на Гущеров. А Светлето вчера рано сутринта си взе багажа и избяга презглава от палата му в Бояна. Мястото, което вече наричаше свой дом и в което се канеше да отгледа общите им деца.

Истината за раздялата на двамата се оказа скандална. Но не е нито първата, нито последната, породена от тази причина. А именно изневяра. Да, стана ясно, че синът на Добромир Гущеров е сложил рога на плеймейтката, докато тя хабеше нерви със съквартирантите в Къщата на Големия брат.

Това разкриха източници от обкръжението на Василева, според които тя е просто унищожена от това предателство. Припомняме как на няколко пъти в Биг Брадър Светлана Василева открито говореше за любовта си към Християн и трепереше да не би да каже или направи нещо, което да го нарани.

“А какво излезе в крайна сметка – той нарани нея. Не можа да издържи един месец и хукна да се забавлява с друга. Жената, с която изневери на Светлето не е важна, защото е само бройка. Но фактът, че го е направил, докато тя стои затворена във формата, е повече от показателен.

Никоя уважаваща себе си жена не би простила. А Светла се уважава. Тя израсна много в последните години. И се е зарекла, че няма да позволи на никой мъж да я мачка и наранява повече”, коментират източниците.

Оказа се, че новината за забежката на Гущеров стигнала до ушите на Светлето по обичайния начин – от устата на така “добри” и “услужливи” познати. Които сън не ги хващал, докато не “отворят очите” на блондинката.

Самата Светлана не е потвърдила, нито отрекла информациите за раздялата и причината за нея. Разбира се, само тя и никой друг може да разкрие какво наистина се е случило.

Въпросът е – а сега какво?! Ще опита ли Гущеров да си я върне или това ще бъде поредната любов – угаснала така бързо, както е и започнала. Предстои да разберем тепърва.

Източник: goreshto.net

Facebook коментари
(Visited 1 166 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook