Клюки от България 

Криско прави гаджето си бизнесдама! Вижте с какво ще се занимава Цвети

Рапърът Кристиан Талев-Криско ще прави от гаджето си бизнесдама, научи „Галерия“ от свои източници. Изпълнителят на „Шапка ти свалям“ е решил да налее солидна сума, финансирайки проект на приятелката си Цветелина Петрова.

Цвети е танцьорка и няма стабилна професия, както и доходи, което притеснявало рапъра-милионер.

„Не може гаджето на Криско да е просто една танцьорка. Реши с какво искаш да се занимаваш, и аз ще ти помогна“, щедро предложил Талев. Подобно на повечето половинки на известни личности, Цвети се насочила към модата. Петрова решила да създаде собствена модна линия, която да пробива на пазара най-вече чрез славата на Криско.

Маргет групата на танцьорката щяла да бъде насочена основно към фенките на рапъра, които си умират да се носят като „гаджето на Криско“. В същото време брандът щял да подбива цените на бившата му половинка – Ася Капчикова, чиято модна линия в момента е хит в онлайн пазаруването.

Предвид слуховете за скъперничеството на Криско, щедрата му инвестиция е доста изненадваща. Както „Галерия“ писа, в музикалните среди на Талев му се носи прякора Криско-Стиско, а не една и две бивши негови приятелки са пропищели от свидливия му характер.

Явно Цвети доста му е влязла под кожата или просто иска да натрие носа на Ася Капчикова, с която са във влошени отношения, коментират от бранша. Плеймейтката успя да пробие най-вече с банските си костюми, които сама си рекламира. Цвети разчитала на още по-голям успех, тъй като Криско й обещал да популяризира бранда й в музикалните си проекти.

Освен че всички девойки в клиповете му ще да позират с дрехите на Петрова, феновете ще бъдат „облъчвани“ с името на марката, изписано на заден план.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 158 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook