Lifestyle 

Астролог за 2018: Борисов е на трона – той избира справедливост и ред или жестокост и хаос!

През 2019-та Сатурн ще направи възврат върху картата на България, след това ще се качи на върха и тогава ще започне голямата трансформация – това е записано в астрологичната прогноза на Силва Дончева

Сатурн влезе тази сутрин в собствения си знак – Козирог и така започва нова ера за България. Този цикъл, който ще продължи почти 30 години, ще се окаже много важен за света, защото тази планета управлява политиката, държавите и институциите. В България през новата година ще бъде спокойно. Така е поне според астрологичната прогноза на Силва Дончева, която направи пред Би Ти Ви.

„Не се очакват никакви сътресения. Ще бъде спокойна година в политически аспект. На Коледа приключва ретроградният Меркурий. Но той не е силна планета. Трябва да се съсредоточим върху силните, в случая Сатурн“, препоръча известният астролог.

Сатурн изисква много от всеки българин, защото е свързан с България чрез ятовата гласна, премахната вече от нашата азбука.

„Сатурн е планетата на властта, която започва от Бог. България е Козирогът, защото е планинска страна. Тук е много силно въздействието на тази планета и ние сме призвани в Епохата на Водолея, която влезе преди 100 години, да бъдем в основата на новото учение. Новата мисия и словото на Бог за това време е дадено на български език. В България са дадени методите, песните, молитвите и всичко, което е свързано с въвеждането в планетарен аспект на тази епоха“, заяви астрологът.

„В тази епоха ние сме написани на ръката на Бога, но трябва да го осъзнаем. Сатурн означава власт, но същевременно и изисква много от всеки българин. Свързана е със справедливостта. Олицетворява дисциплината, реда, правосъдието. Символът на Сатурн е 33-ата буква в старата ни кирилица, която е сменена през 1945 г. Това е и символът на България и на Козирога, а така също и на победата. Премахването й от азбуката ни не е добър знак“, коментира Дончева.

„Тази буква е изобразявана със златни конци по бойните ни знамена. Всеки, който носи този символ е справедлив, честен, откровен. Ако прави обратното, Сатурн ще го размаже като валяк“, предупреди астрологът.

„През следващите 30 години трябва да сме съсредоточени да спазваме правилата, защото Сатурн е жесток и безскрупулен господар. Тази планета е в хороскопа на България през 1989 г., когато се извърши превратът, смени се Конституцията и започна преходът. През 1988 г. влязохме отново в Козирог. През следващите години може да очакваме голяма промяна. Вероятно това ще е през 2020 г.“, поясни Дончева.

През 2019-та Сатурн ще направи възврат върху картата на България, след това ще се качи на върха и тогава ще започне голямата трансформация, добави тя.

„Преходът стана в знак Скорпион, а това е знак, с който шега не бива. Скорпионът означава мафия, потайност, пари, банки, подземен свят. От съзвездието Скорпион пристигат най-големите тайни на Вселената“, обясни астрологът.

„През 2018-та може да очакваме стабилност. Може би в началото на годината през януари и февруари ще има по-големи проблеми в политически план, но големи сътресения няма да има. Сатурнът на Бойко Борисов е в четвъртия градус на Козирога, т.е. може да се каже, че той е на трона. Трябва обаче да помисли много за избора – справедливост и ред или жестокост и хаос“, каза още Силва Дончева.

Източник: epicenter.bg

Facebook коментари
(Visited 113 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook