Клюки от България 

Ето я годеницата на Годжи, която му роди бебе! (всичко за Надежда + шокиращи разкрития)

Годеницата на Годжи най-после излезе на светло, ето я Надежда Дончева!

Надежда Дончева – това име не говореше нищо на никого само допреди няколко седмици. А всъщност тепърва ще чуваме за нея и ще виждаме лицето й. Защото това е годеницата на Годжи, която преди дни роди третото му дете.

Както знаем, то е момиченце, а двамата го кръстиха на родителката на Годжи – Цвета. До днес лицето и самоличността на Надежда Дончева бяха обгърнати в мистерия. Но нищо скрито не остава, не и за дълго. Така че, ето я най-после пред нас – жената, която накара Георги Милчев да си изгуби ума от любов.

Басистът на Слави Трифонов е готов планини да повдигне заради Надя. Тя обаче се разкъсвала между него и… друг. Това разкриха нейни близки познати, пише вестник “Галерия”.

Не, Надежда не е някоя въртиопашка и не скача от мъж на мъж. Просто момичето имало една наистина голяма любов, която приключила драматично и много болезнено за нея. Става дума за връзката й със Станислав Желязков от Провадия – ще го видите до нея на снимките в галерията.

Надежда Дончева и Станислав имали настина гореща и страстна любов, докато… той не срещнал друга. Желязков зарязал 25-годишната Надя заради по-перспективната Галя Василева, която към днешна дата е народен представител.

Двамата живеят във Варна, а покрай гаджето си Станислав членува в сдружението “Младежки глас” и бил по-голям патриот и от самия Слави Трифонов. Ти да видиш…

За него обаче толкова. Гадното е, че въпреки връзката си с Годжи и трепетите покрай бебето, Надя още хранела чувства към Станислав. “Знаем, че ще й мине. Годжи е прекрасен човек, а сега, когато са вече семейство, любовта и грижите му ще я накарат да забрави завинаги този мъж”, убедени са източниците.
Източник: goreshto.net

Facebook коментари
(Visited 573 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook