Клюки от България 

Юлияна Плевнелиева: Не искам да виждам Банова, тя води Росен към дъното!

Юлияна Плевнелиева не може да приеме спокойно случващото се с Росен Плевнелиев и Деси Банова!

Бившата съпруга на Росен Плевнелиев – Юлияна Плевнелиева все повече не може да приеме това, което се случва между екс половинката й и Деси Банова. Да, двамата с президента вече са официално разведени и никой не се бърка в живота на другия.

Освен, когато не смята, че нещо или някой би му навредил. Както се очертавало във връзката на Плевнелиев със синоптичката Деси Банова. В началото бившата първа дама приела съвсем спокойно и нормално любовта на Банова и президента.
Тя нито се месила в отношенията им, нито настройвала синовете си против новата жена на татко им. С течение на времето обаче Юлияна виждала все повече грешни ходове от страна на Плевнелиев. Който се водел по акъла на любовницата си като малко дете, съобщава вестник”Уикенд”.

“Тази жена го води към дъното. Това, което става, не е нормално. Показва го все едно е панаирджийска мечка. Постоянно си организира и търси медийни сензации, кара го да дава тъпи интервюта в домакински предавания, организират се срещи с папараци… Това може да отива на певец или холивудска звезда, но не и на президент”, ядосвала се Юлияна пред свои близки, пише “Уикенд”.

Г-жа Плевнелиева смятала Деси Банова за фалшива и манипулативна жена, която се възползва от мъжа й и със сигурност ще навреди на името и живота му като цяло. Затова и отказвала да се запознае с нея, не искала да я среща.

“Той непрекъснато повтаря, че иска да бъде оставен да живее живота си на спокойствие. А прави точно обратното. Сам се набутва по жълтите вестници и прави сеир на хората.

Докато бях негова съпруга, никога не съм се натрапвала с присъствието си. Защото той трябва да бъде запомнен като политик, а не като медийна сензация с любовите си”, убедена била Юлияна, цитира източниците “Уикенд”.

Разбира се, най-големият скандал беше факта, че Росен Плевнелиев заведе Деси Банова на “Българската Коледа” в Народния театър. Заради което дори истинската първа дама Деси Радева отказа да седне на същия ред в ложата и избяга при по-обикновените гости.
Източник: goreshto.net

Facebook коментари
(Visited 2 775 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook