Клюки от България 

Владо Пенев палува с Дарина Павлова в Дубай

Стана ясна причината, поради която Владо Пенев пропусна последния лайф на „Маскираният певец“, където се изявява като детектив. Той реши да посрещне 62-ия си рожден ден далече от родината в и доста изненадваща компания.

Оказа се, че е поискал от Маги Халваджиян една седмица отпуск от шоуто, за да пътува до Дубай, където го раздавал като истински шейх в много приятна женска компания.

Дарина Павлова е сред близките приятели на актьора и не пропусна възможност да покаже, че са заедно в емирството. Към тях се е присъединила и Марта Вачкова, която пък сподели няколко кадъра на сгради, които са я впечатлили. Не пропусна да види и уникалния залез, за който говорят по цял свят.

Мадам Мулти пък изненада гостите си от България с луксозна вечеря в пустинята. Въпреки полевите условия в пустинята, празнуващите разполагат със собствен бар, дивани за полягане след тежката вечеря и маса с бяла покрива и изискани сервизи.

Компанията се забавлявала с арабска музика, яздене на камили и какво ли още не, а масрафът бил платен от Дарина. За близките си приятели тя се бръкнала с четири цифрена сума и ги поканила отново да отидат, когато са свободни.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 83 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook