Клюки от България 

Ужасяващо! Стоянка Мутафова изплака: Бях жертва на насилие от мъж – ето кой спукал тъпанчето и избил зъб на театралната легенда…

Стоянка Мутафова е станала жертва на домашно насилие. Няма обаче повод за притеснение – в навечерието на своя 97-и рожден ден примата на родния театър е в добра кондиция, но в миналото й се е случвало да бъде тероризирана от втория си съпруг Леонид Грубешлиев – бащата на единствената й дъщеря Мария.
По време на брака им интригантка от театър подшушнала на Грубешлиев, че Стояна има афера със своя колега Петко Атанасов.

„Та той беше приятел на баща ми, как ще има нещо между нас. Грубешлиев ме е малтретирал. Той ме ревнуваше страшно. Един ден се върнах вкъщи и звъннах на вратата – бях си забравила ключа. Той отвори и ми зашлеви такъв шамар, че зъб ми проби долната устна и изскочи. Беше резец и си го извадих сама с ръка. От удара ми писна ухото и ми се спука тъпанчето“, разказа шокиращата случка Мутафова в последното си интервю за седмичник.

Царицата на българската комедия допълва още, че някой ден, когато се прости със сцената и напусне този свят, иска да бъде погребана до третия си съпруг Нейчо Попов. Тя и друг път е споделяла, че именно той е нейната най-голямата любов.

На 2 февруари в Зала 1 на НДК тя ще посрещне 97-ия си рожден ден със спектакъла „70 години на сцена“. Неуморната актриса дори има планове да започне работа по нова пиеса, която ще се играе на сцената на театър „Сълза и смях“.

Източник: retro.bg

Facebook коментари
(Visited 447 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook