Клюки от света 

Ванеса Паради се омъжи

Бившата половинка на Джони Деп – френската певица Ванеса Паради, мина под венчило за пръв път. Тя каза заветното „да“ на 45-годишния писател и режисьор Самюел Беншетрит в градчето Сен Симеон в събота.

Очарователното миньонче беше избрала традиционна булчинска рокля с волани в кремаво и с воал върху небрежно къдравите коси. Младоженецът беше пременен в тъмносин костюм и черна вратовръзка.

Церемонията беше в тесен семеен кръг. Сред гостите беше дъщерята на Паради и Джони Деп – 19-годишната Лили-Роуз. Синът им Джон Кристофър „Джак“ Деп Трети отсъстваше от тържеството, заради сериозните си здравословни проблеми.

Френската звезда е тясно свързана с малкото градче, което е на 1 час път от Париж. В него баща й притежаваше ресторант Ле Сурс, но почина в края на 2017 година. Ванеса и Самюел се сгодиха през ноември 2017 г. след като се срещнаха и влюбиха на снимачната площадка на филма Chien, чиято премиера беше на фестивала в Кан през май.

Преди режисьора да я плени, Паради имаше няколко краткотрайни авантюри след като се раздели с дългогодишната си любов Джони Деп. С него бяха заедно 14 години и имат две деца, но така и не официализираха връзката си.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 150 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook