Клюки от България 

Брутален удар в поп фолка! Емилия замесена в подла схема

Измамници замесиха името на поп фолк певицата Емилия в подла схема. През последните седмици в същия капан паднаха и други популярни личности, сред които Никол Станкулова, Григор Димитров, Слави Трифонов и т.н.

Оказа се, че актуалната пайнерка също е попаднала под ударите на измамата, от която недоброжелатели искат да изкарат бързи и нечестни пари. Те използват имената на популярните звезди, за да ги накарат да си дадат личните данни, уж участвайки в някакви измислени томболи.

„Внимание. Не обръщайте внимание на съобщения и live чатове от профили с моето име /или подобни на моето/ и моите снимки. Това не съм аз и не е изпратено от мой профил. Фалшиви са. Всички клипове и съобщения свързани с пари и големи суми са измама. Нека всеки, който попадне на нещо подобно да докладва профила незабавно’, алармира светкавично блондинката.

Преди броени дни на пазара се появи и нейният дългоочакван албум „Акула“, който освен на CD, нейните фенове могат да го закупят и на флашка, което е прецедент за пазара в България. Емилия се похвали и с нови календари и картички, които се оказаха радост за нейните заклети почитатели, пише show.blitz.bg.

Facebook коментари
(Visited 262 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook