Клюки от България 

Шок! Коцето Калки отряза косата си, а причината е шокираща СНИМКИ

Музикантът-зъболекар Коцето Калки шокира зрителите с новата си визия. Той се появи в известно тв предаване с къса коса, а неговите фенове им трябваха няколко минути, докато го разпознаят.

Певецът е отрязал дългата си коса, която през годините беше превърнал в негова емблема. Той не остави зрителите дълго да се чудят на решението му и обясни каква е причината да се раздели с дългата си грива.

„Реших да направя рестарт на системата. Мисля, че трябва да приемаме новото и да се обновяваме бързо. Освен това е доста по-хигиенично в Covid-условията, а медиците сме на фронт-линията, така че се налага да взимаме и крайни мерки“, поясни той.

Д-р Костадин Георгиев пусна коса още в началото на музикалната си кариера, докато бе студент по медицина, когато участваше в небезизвестната група „Медикус“. В социалните мрежи се появиха и конспиративни теории относно промяната. Някои предполагат, че Калки е бил принуден да отреже русите си коси. Някои смятат, че косата му е започнала да капе и той не е имал друг избор, освен да се подстриже и да не става за смях пред почитателите си.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook