Риалити 

Ад след „Фермата“: Нещо ужасно сполетя участник

Нещо ужасно сполетя участник във „Фермата“ дни преди големия финал. Гвардеецът Калоян Донков, който се класира на второ място, загуби най-близкия си човек – своя дядо. Това обаче не бе единственото изпитание, през което той премина. Калоян се зарази и с коронавирус, като се наложи дори да бъде хоспитализиран, пише pik.bg.

Калоян, Ваня, Надежда и Борислав напуснаха последни стопанството край Железница. „Непосредствено след моето излизане, имахме промеждутък от 20 дни и веднага лепнах ковид. Имах и болничен престой, като цяло не ми се говори за това – неприятна работа, Слава Богу, всичко мина“, призна сребърният медалист във „Фермата“.

Далеч по-тежко обаче той е приел загубата с дядо си. „Разстройвам се и сега, когато започвам да говоря. Дядо ми беше голям човек, обединителят на нашата фамилия. През целия си живот даваше всичко за нас, не само за синовете и дъщеря си, но и за всичките си внуци. Нашата връзка беше най-силна от всички внуци и правнуци, най-много харесваше мен. Много обичахме да пием по 50 гр ракия – бяхме си взели ритуални чашки. Обичаше домати с пресен зелен лук. Дядо ми беше интелигентен, ерудиран човек, говорехме си за политика, за любови… Човек, от когото много можеш да научиш“, открехна сърцето си Калоян.

За тримесечния си престой във „Фермата“ гвардеецът отслабнал с 15 килограма, а когато се прибрал при семейството му, не можели да го познаят.

„Все едно от война се прибирах. Тежкият физически труд и работата ни бяха много, ние наистина направихме чудеса, но за сметка на телесната маса. Разбира се, че в семейството ми се гордеят с мен. Имаха и забележки, но ще ги запазя за себе си. Близките ми казват, че съм променен. Забелязват, че съм по-смирен. Аз съм много по-избухлив и нервен човек. „Фермата“ беше изключително преживяване, колкото и клиширано да звучи. Само който е бил вътре, ще ме разбере“, каза още Калата.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 183 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook