Семейство 

Бейби бум вълната застигна и Атанас Месечков, стана баща навръх…

През последните няколко дни ставаме свидетели на истинска бейби вълна. Онзи ден Криско стана баща, на следващия ден същото се случи и на Тото, а сега в тази компания попада и Атанас Месечков

Известният хореограф и танцьор обаче, има преднина и то каква – вече е изпитвал веднъж тази неописуема емоция, а сега си подарява още една доза от нея. По-точно благодарен е за нея на любимата си съпруга Кремена.

„Благодаря ти Kremena Mesechkova, че ме дари с наследник точно на тази годишнина от сватбата ни. Пожелавам на себе си и семейството ни да бъдем все така сплотени и обичащи се“, написа Атанас Месечков в социалната мрежа. И добави:

„Благодаря на целия екип от „1-ва акушеро гинекологична болница Света София“. Благодарим на др. Константин Петров и др. Ралица Христова за това, че бяха неотлъчно до нас през целите 9 месеца. Нямам думи с които да продължа този пост…… станах татко за втори път“.

Припомняме, че Наско и Кремена на открита церемония в Ботаническата градина в Балчик през 2016-та. Те има и момиченце – същинска малка принцеса на име Айлин.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 58 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook