Клюки от България 

Шок! Гала е неузнаваема, тв водещата заприлича на…

Какво се случва с Гала, питат се нейните най-верни фенове в социалните мрежи, а причината е корекции, които тв водещата явно си е правила това лято на лицето.

При последните си изяви като жури в „Маскираният певец“ блондинката направо изуми последователите си с външния си вид. Според тях тя направо не прилича на себе си, а по-скоро го докарва на дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки.

За месец и половина лятна ваканция Гала явно е инвестирала в напълно обновяване на визията си, пише „Уикенд“. И разликите са повече от видими!

Приликите между Гала в този й вид и дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки пък, не са едно или две, а в мрежата могат да се срещнат всевъзможни коментари по темата.

На първо място това са прическите – и двете са с руси дълги коси на вълни, разделени на среден път. Формата на лицата също е подобна, има прилика и в очите и устните, та дори в грима.

„Направо са като сестри!“, дивят се фенове на двете дами. Едно от малкото неща, по които те се различават, е формата на носа –на Гала е прав, а на Муки е по-скоро чип.

Не е ясно дали приликата с Грубешлиева е търсена. Със сигурност обаче предишната Гала малко по малко изчезва, за да отстъпи място на съвсем нова по външност жена.

Причината за това не е само в напредването на възрастта, а основно в честите намеси на всевъзможни специалисти по естетична дерматология, които се грижат водещата да не остарява.

Изглежда, тя вече има подобрения дори по зъбите. Говори се, че звездата на „На кафе“ не пропускала и седмица, без да прави корекции по външността си.

Резултатът е, че вече не прилича на себе си. Но все пак трябва да се признае, че на 52 години Гала няма нито една бръчка.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 226 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook