Клюки от България 

Антония Петрова крие огромна тайна за сватбата си

Антония Петрова най-вероятно е бременна във втория месец, подшушнаха от обкръжението й, пише Таблоид. Именно очакването на нова рожба е причината за бързата сватба на миската, която внезапно надяна булчинската рокля миналия уикенд.

Тя каза „Да“ на любимия си Ивайло Батинков на плажа в Халкидики. Датата на сватбата – 17 юни, не бе случайно избрана, защото тогава са се навършили точно три месеца от деня, в който двойката се е запознала.

От обкръжението им издадоха, че при тях е било любов от пръв поглед и почти веднага след запознанството са си заживели заедно. Малко след това пернишката миска е забременяла и в момента е във втория месец.

Именно бременността е причината за скоростната сватба, защото силиконовата красавица не искала да е булка с корем. Напомняме, че младоженецът е доктор и компютърен инженер и има доста прилично финансово състояние. Близки разкриха, че е бивш шеф на болница „Токуда“, а в момента развива собствен бизнес с ортопедия и медицина. Млад, симпатичен и богат – все качества, достатъчни за амбициозната миска, която вече е готова да стане майка.

Докато беше омъжена за руснака Бередин, блондинката не спираше да тръби, че не иска деца, много й е рано и иска да гради кариера. В момента тя е осмислила приоритетите си и вече няма търпение да даде живот на наследника си. Най-вероятно заради суеверие чака да минат първите 4 месеца от бременността и след това ще го обяви.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 296 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook