Клюки от България 

Ужас! Стрелба срещу певеца Мустафа Чаушев!

Стреляха с пистолет срещу певеца Мустафа Чаушев. Инцидентът е станал в Турция, на път за Истанбул. Куршумът е минал на сантиметри от главата му, предава Нова тв. С певеца в колата са били съпругата му и дъщеря му.

До стрелбата се стигнало, след като час преди това на българо-турската граница Мустафа Чаушев направил забележка на турски гражданин, че го прережда на опашката на граничния пункт.

„Чакахме си реда на границата с Турция, кола зад нас се опита да мине като се пререди. Мъжът беше на около 40 години. Попитах го защо се опитва да се пререди. Той беше много намусен, с документи в ръка, но нямаше как да премине само с проверка на документи бяхме колона коли. Явно бързаше, а аз не съм бил груб с него. Подходих с усмивка. Това разказа певецът Мустафа Чаушев за стрелбата срещу него. По пътя за Истанбул, малко преди града, чувам някакъв гръм, нямах време да се стресна дори. Жена ми забеляза, че стъклото е счупено. Имаше огромна дупка с размер на топка. Всичко се случи заради забележка“, заяви още изпълнителят.

Мустафа Чаушев пътувал в колата заедно със съпругата и дъщеря си. „Консулът ни в Анкара заяви, че щом няма убийство няма проблем. Полицаят, който разследва, ни посъветва да не подаваме иск или жалба“, сподели Чаушев.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 68 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook