Клюки от България 

Ани Салич и Гала в тежка война! Ето я и причината

Новинарката и водещата на „На кафе“ не си говорели от 2014 г., когато за последно Салич се навивала да гостува в предаването на блондинката. Оттогава отклонявала всички покани най-директно и отказвала да вдига рейтинга на съперницата си.

Преди дни самата Ани потвърди за напрежението между нея и Гала, отговаряйки на гневен коментар на зрител в социалните мрежи, който се възмущава как е възможно на русокосата телевизионерка да й се дават 3 часа ефирно време от понеделник до петък, а любимката му Салич да трябва да се ограничава само в рамките на новините и да не й се гласува доверие да реализира по-светски формат, писа „Ретро“.

„Не съм аз програмен директор на телевизията“, отсече лютата благоевградчанка, което се възприе от феновете и като намек, че ако заема този пост, нещата ще стоят по друг начин.

Битката между двете започнала още през 2014 г., когато на новинарката й било съобщено, че дамското й токшоу „Извън новините“ пада от ефира на Нова. Тогава от ръководството на медията били категорични пред Салич, че не им трябвал втори формат, който да дублира съдържанието на „На кафе“ и да подкопава рейтинга му, а Ани се почувствала безкрайно обидена.

Ани била убедена, че нейната концепция е в пъти по-добра и не е съгласна авторската й идея да бъде сравнявана с един обикновен клюкарник, за какъвто смятала „На кафе“.

Всеизвестен факт е, че екранната половинка на Ники Дойнов не мели брашно с нито един от колегите си, смятайки се за най-велика и недосегаема. Ани дори все още продължава да води класацията за най-скъпоплатен кадър в Нова тв. Тя взима по 12 бона месечно, докато Гала прибирала само 10 000 лв.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 456 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook