Клюки от България 

Тежък инцидент променя живота на Нана Гладуиш

Нана Гладуиш е едно от най-обичаните лица от родния ефир. Нейната лична история и непрекъснатата борба с най-коварната болест в днешно време – рака, я доближават все повече до обикновения зрител. Самата тя признава, че откакто й се случиха тези неприятни неща в личен план, тя е забравила за светската суета и не обича да посещава такива събития, където се изтъква целия шоубизнес.

За Нана е важно да общува с т.нар. обикновени хора, с които си говори за нещата от живота. А драмата със заболяването си лекува със спорт и по-специално с тенис. Тв водещата споделя и за един инцидент, който проваля кариерата й на цигулар.

„Малко хора знаят, че половината ми рода са музиканти, а другата спортисти в сферата на тениса. Майка ми е била републикански шампион за девойки, изключително добра тенисистка за времето си. В тийнейджърските си години, при един инцидент, си срязах вените без да искам и не можах да свиря на цигулка. Тогава, единственото нещо, което ми позволиха, е да хвана ракета“, споделя Нана.

„Тогава за първи път ме заведоха на тенис кортовете, но беше достатъчно късно, че да не мога да се занимавам професионално“, споделя още тв водещата на „Съдебен спор“, пише show.blitz.bg.

Оттогава тенисът е неизменна част от живота й и при всяка свободна минута тв водещата се отдава на любимото си занимание. Нейният съпруг също е запален тенисист и на всяка тяхна почивка те винаги носят цялата екипировка с тях – екипите, ракетите и дори топките, за да могат да се отдават на любимото си занимание.

Тв водещата на „Съдебен спор“ се шегува, че може да не е видяла друго в различните градове в чужбина, но познава всички тенис кортове, защото заедно с нейния любим ги ползват редовно, когато отидат на почивка.

Източник: kliuki

Facebook коментари
(Visited 1 148 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook