Клюки от България 

Семейството на Шабан Шаулич взима 300 000 от виновника за смъртта му

Семейството на Шабан Шаулич все още се опитва да преживее тежката и ненадейна загуба на певеца. Кралят на сръбската музика загина при нелеп инцидент на 17-ти февруари на магистарала А2 в Германия на път за летището. Пиян шофьор се заби в задната част на колата, с която се е движел Шаулич.

По-късно германските власти съобщиха, че шофьорът се казва Алсин Левант и е от турски произход. Освен, че е бил пиян, той не е имал книжка, а колата, с която уби Шаулич, е била крадена. Единственият оцелял е кумът на Шабан. В катастрофата загина и Мирсад Коич.

Семейството на Шабан ще съди виновникът за тежката катастрофа. От него те могат да получат обезщетение от 300 000 евра. Това се равнява на най-малко 20 участия, който Шаулич би направил, ако беше жив. И докато германските власти са се заели в всичко свързано със случая, семейство на загиналия певец не иска да стои със скръстени ръце.

Те се консултират със собствени адвокати. Роднините на Шабан искат да вкарат в затвора Алсин Левант, защото според тях това ще предотврати други такива инциденти и виновникът няма да почерня и други семейства, казва източник близък до семейството.

Съпругата на Шабан се поинтересувала и какво обезщетение може да получи за причиненото нещастие на семейството от Алсин. Въпреки че това няма да върне мъжа й и да намали болката от загубата, Гордана и останалите членове на почерненото семейство са решили какво ще направят с получените пари от виновника за тежката катастрофа.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 68 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook