Клюки от България 

Андреа Банда се съблече по секси бельо и обяви, че… СНИМКА 18+

Инфлуенсърката Андреа Банда, която сме свикнали да гледаме и в предаването „На кафе“, съблазни последователите си в социалната мрежа с горещ кадър. Преобразена като секси Снежанка тя сподели за своя кампания, която е стартирала още миналата година.

Никой не обърна внимание на думите й, тъй като за първи път виждаме Андреа Банда толкова оскъдно облечена и провокативно секси.

Водещата панелистка е завладяна вече от коледно настроение и реши да се облече в оскъдно червено боди и тематична шапчица и да накара всички да се размечтаят вече за предстоящите празници.

„Миналата година, броени дни преди 1-ви Декември, след като бях отказала рекламни коледни кампании, се появи идеята за advent календара #Santabandacalendar – кампания, която аз да организирам за рекламодателите си. И те да подаряват подаръци на хората, които подкрепят съдържанието ми – вас. Звънях им обратно, събрахме екип и знаете какво стана. Тази година и аз съм пораснала, и календарът също. Тази година ще сме парти, злато и лукс“, обещава Банда на своите последователи.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 115 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook