Риалити 

Ралица Паскалева се разплака в ефир, а причината е… СНИМКИ

Водещата на „Игри на волята“ Ралица Паскалева се оказа изключително чувствителна, а показването на емоция нещо обичайно. Половинката на Тодор Салпаров се разплака в ефир, без да се притеснява за размазания си грим и как ще изглежда пред зрителите.

На крачка от финала на популярното шоу Ралица не издържа на напрежението и показа своята чувствителна страна, която до този момент криеше дълбоко в себе си. Паскалева успя да трогне зрителите през малкия екран и да ги накара също да проронят някоя сълза на историите, които докоснаха и нейното сърце.

За финал в „Игри на волята“ ще се борят Паулина, Андрей, Симеон, Стратимир и Неделчо. Продукцията им бе подготвила специални стимулиращи видео от най-близките им. Няма участник, който да не се разплака при думите на своето семейство. Ралица не успя да остане като страничен наблюдател и си поплака заедно с финалистите в шоуто.

Паулина бе най-емоционална при думите на своите родители. Силни думи казаха майката и бащата на Стратимир, жената и детето на Андрей, майката и сестрата на Неделчо и приятелката на Симеон.

Ралица се самопокани на сватбата на Симеон и неговата приятелка, но няма да я огрее. След края на шоуто двамата са се разделили, а запознати издадоха, че девойката била крайно огорчена от свалките на Симеон и Красима и шоуто и това довело до крах в отношенията им.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 125 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook