Клюки от България 

„Скромната“ готвачка Линда конкурира Мелания Тръмп по стандарт (Жената на Киро Петков с чанти за по 5 бона)

Линда – съпругата на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ – Кирил Петков, конкурира по стандарт Мелания Тръмп, писа „Ретро“.

Представящата се за скромна готвачка Линда всъщност е пристрастена към скъпите модни покупки и пръска хиляди левове, за да угажда на хобито си. Канадката сама призна за шопингманията си в социалните мрежи, където се похвали с двете си най-нови дамски чанти на обща стойност 5 000 лева, докато народът се чуди как да свърже двата края заради рекордната скъпотия и непосилни сметки в последните седмици.

„Моята слабост“, нарича Линда дизайнерските покупки от две от най-реномираните френски марки „Живанши“ и „Баленсиага“. Чантата на Живанши е един от най-прочутите модели „Антигона“, който се харчи като топъл хляб след милионерското съсловие и холивудски знаменитости. Цената на модел от луксозна черна кожа е 4 600лв. Втората нова придобивка за жената на Киро Петков е дръзка чанта с шарени графити от „Баленсиага“, която струва 4900лв. Канадката от която Петков има 3 дъщери е собственик на малка сладкарница в центъра на София, където приготви безглутенови здравословни и веган сладкиши на канадски цени. Торта Гараш струва 74лв., шоколадов пай 90, а чийзкейк с боровинки и лимон 120 лв.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 7 028 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook