Риалити 

Зрителите попиляха „Игри на волята“

Зрителите на „Игри на волята” избухнаха срещу Тодор, който не можа спортсменски да преглътне победата на рибарите вчера. Отпадането на Николай през изминалата седмица мобилизира синьото племе и те се завърнаха в играта, грабвайки ключа от резиденцията седмица преди големия финал на приключенското риалити.

Жътварите, от своя страна, не можаха да се преборят с мощта на Рибарите и се озоваха край Дивата река. Баланс, екипна игра, прецизност и здрави нерви бяха необходими и на двата отбора, за да преодолеят всички препятствия към победата в Териториалната битка.

Разплитане на възли, търкаляне на бурета с крака и предаване на топче с лъжица стояха между играчите и успеха. Съревнованието започна при равен старт, но Рибарите бързо успяха да се откъснат – синхронът върху буретата между Борислав, Чудомир и Милен се оказа неподражаем и те се движеха по трасето като син танк.

Не толкова успешно се оказа преминаването през тази част от предизвикателството за Жътварите. Любомир, Вайс и Тодор изпитаха затруднения и падаха често, придвижвайки се значително по-бавно по трасето. Грешки при предаването на топчето не липсваха и при двете племена, но преднината, която имаха Рибарите, им позволи да излязат като победители от този героичен сблъсък.

„Всеки път, когато се връщаме на реката, после имаме много тежка седмица. Силно се надявам да счупим този карък и тази седмица да не ходим на Съвет, въпреки че статистиката говори друго”, заяви Любомир след загубата в последната териториална битка в „Игри на волята: България“.

Рибарите успяха да прекъснат серията от четири поредни победи на противника и да задържат своя рекорд. Въпреки развоя на битката, напрежението у играчите в двете племена расте с всеки изминал ден. Тодор не може да сдържи емоциите си след загубата и се превърна в трън в очите на зрителите.

„Жиужицото избухна с цялата си простотия на която казва спортсменство и чест…Тоше,Тоше никакво място нямаш на финала. Дори щурото Кате ще излезе по в час”, пише Мария Попова. „Завистливо, арогантно и злобно човече излезе той”, подкрепя Диана Пеева.

Източник: hotanews.bg

Facebook коментари
(Visited 65 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook