Клюки от България 

Нечуван скандал в чалгата! Галин натири Диона

Нечуван чалга скандал се разигра в скучната моментна обстановка в родния шоубизнес. И докато Деси Слава премина от „Пайнер“ в далеч по-малката „Хит Мюзик“, то екс-рапърката и настояща фолк певица Диона бе натирена от музикалния си продуцент Галин.

Ексклузивно научихме, че отношенията между двете страни е преминала добрия тон и в момента Диона не е част от компанията на успешния чалга изпълнител – „Алфа мюзик“.

„Нито потвърждавам, нито отричам. Засега не искам да коментирам ситуацията“, заяви брюнетката потърсена за коментар. Шефът й също предпочете да замълчи за случващото се и към момента не дава гласност на професионалната им раздяла. Каква е причината мястото на певицата да изстине в проспериращата млада компания?

Запознати твърдят, че става въпрос за пари, които брадърката не е отчела. В това число влизат и проекти, които са продуцирани от Галин и за, които Диона е трябвала да влезе 50 на 50. Това предизвикало и бомбата в отношенията им, а заради сприхавия характер на фолк фурията, скандалът между двамата се разраснал на макс. В средите коментират, че очевидно подопечената на звездата на „Пайнер“, се опитва да се помири с продуцента си, но засега удря на камък.

„Диона много съжалява, че са стигнали до такава сериозна разправия. Ситуацията от липса на работа в попфолка заради пандемията е изпилила нервите на всички, а готовите пари бързо се харчат. Явно някой от двамата е на нулата и това е разковничето на скандала им“, обсъждат в гилдията.

Сеирджии пък пускат интриги, че Диона е задявала любовника на Галин и той затова е решил да я отдалечи от средата си. А някои наливат масло в огъня разказвайки, че след тежко пиянство певицата вдигнала брутален скандал на продуцента си, като използвала доста груб език и етикети по повод сексуалността му.

Това направо вбесило Гальо и той я отлъчил от другите си изпълнители, сред които най-успешни към момента са Лидия и Десита. Изострените им отношения потвърждават и факта, че Ди не е част от последния проект на Галин и изпълнителите му, съвместно с дизайнерката Мегз. Модният бранд, който двете страни ще въртят бе обявен с всички артисти от „Алфа мюзик“, но само бившата рапърка не присъстваше в опоменатите замесени в проекта.

В чалга средите отдавна се говори, че зад музикалната компания на Галин стои не друг, а самия бос на „Пайнер“ Митко Димитров. Идеята била в нея да се менажират млади изпълнители, тъй като в димитровградския гигант е отесняло за нови надежди, а и от не всяко дърво става свирка, заради което не било имиджово да стартират от отвърден гигант в музикалния бизнес.

Галин и Диона направиха доста успешен съвместен проект – ‘Просто секс #39;, но очевидно той ще остане и последния между двете страни. В интервюта изпълнителката от Бяла Слатина много пъти е точила лиги по чаровника, изказвайки суперлативи за външния му вид. Дали обаче може да поправи грешката по между им?

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 23 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook