Горещо 

Жителите на Нови Искър споделиха защо Георги изби семейството си с брадва

По-рано днес цяла България остана потресена от поредното жестоко масово убийство, разиграло се в Нови Искър. Припомняне, че 25-годишният Георги Ранов съсече с брадва баща си, майка му, брат му и баба им.

Мотивите му за зверството все още не са ясни, но от прокуратурата разкриха какво е направил Георги веднага щом е избил семейството си. Междувременно се появиха и още разкрития за зверството.

Все пак във фейсбук страницата на Нови Искър жителите на града дадоха своите предположения за причините, довели до убийството и защо 25-годишният Георги е съсякъл най-близките си, пише Блиц.

Ето какво пишат жителите на Нови Искър (коментарите са публикувани без редакторска намеса):

„Боже Господи!!! Какво става в тоя град ,в тоя свят изобщо … Изтрепваме се като хлебарки… А какви са тези причини да отнемеш човешки живот не мога да разбера ?!“, пита жена на име Гергана.

„Кое му е жалкото бе хора. Всичко пропада, няма хора , възпитание морал, учат ги да не работят, да им дават само, без значение какво, да мислят само за удоволствия, телефони, коли и кръчми. Всеки станал комплексар, че няма най -новото, най хубавото, деца на по 8-10 години си купуват в Мола кейсове за телефони за по 50 лв,без родители , говорят за какво ли не глупости. В училище никой не учи , не стои , вкъщи няма кой да им обърне внимание, обикалят по улиците по цяла нощ, и вие накрая се трогвате , че някой убил друг. Да ви имам и жалоста, погледнете си първо себе си , какво сте направили с децата си и тогава коментирайте и се жалвайте , че в града или държавата било зле. То ще бъде и по зле. Няма ценности , възпитание и знания , няма да има и нормални и развиващи се хора. Ще разберете ужаса ,до няколко години, сега е нищо. Жалки хора сте в тая държавица, и наистина тъжно , че афиширате и приказвате за история и минали събития. Най гадната дума , като определение за човек, е да е жалък , а всички са такива“, категоричен е мъж на име Радостин.

„Един малоумник ,рожба на АМЕРИКАНСКИЯТ тип ,, демокрация ,“ избил цялото си семейство!! В страната на дрогата и мутрите се ,случва ето ТОВА!!!!“, заяви пък Пламен от Нови Искър.

Силен интерес предизвика мнението на Мая, която също живее в града. Тя написа: „Защо не виждам по профилите: „Аз съм Нови Искър“ ?! Защото мъжът избил семейството си е от български произход, или защото е психично болен ?! Защо мълчат организацийте, които твърдо застават зад Истанбулската конвенция и смятат, че за домашното насилие трябва да бъде прилагана тя, а не НК ?! Разбрахте ли вчера, че и по пътищата на Европа също стават катастрофи, и дори са причина за смърт?! Значи у нас, хората нещо е сбъркано … и не е наред! Война не ни трябва. Сами ще си довършим !“.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 441 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook