Клюки от света 

Вместо празник – помен! Семейството на Шабан Шаулич се готвело за тържество преди катастрофата

Шабан Шаулич трябвало да празнува рождения ден на дъщеря си. А вместо това му организирали погребение. Певецът събирал семейството си точно преди трагедията за всеобщо тържество. Когато инцидентът станал, той пътувал обратно към Белград, за да чества празника на дъщеря си Санела.

Съпругата на Шаулич му позвънила поне 50 пъти, спомня си мениджърът на звездата. След като не успяла да се свърже с него, позвънила и на сътрудниците му. „Казах й, че съм леко ранен и Шабан не е с мен. Тогава се отприщи хаосът“, спомня си агентът на фолк певеца.

Само четири дни по-късно семейството трябвало да празнува рождения ден на Санела, но вместо това всички заминали за Германия за погребението на певеца.

Шабан Шаулич издъхна в болницата след тежка операция, която не успя да преживее. Освен дъщеря си Санела, той остави още една дъщеря — Илда и син и Михайло. Санела и Михайло веднага заминали за Германия, щом разбрали за трагедията.

Домът на фамилията в Белград е покрит с черни ленти в знак на почит към покойния изпълнител. От полицията смятат, че високата скорост е причинила фаталния инцидент довел до смъртта му.

Шаулич ще бъде погребан на алеята на почетните звезди на Сърбия, на Новите гробища в Белград. Певецът е сред най-големите звезди на Сърбия и цялата страна скърби за смъртта му.

Новината за смъртта на Шаулич предизвика покруса на целия Балкански полуостров. Изпълнителят бе чест гост и в България, където изнасяше концерти в различни градове на страната. Неуморният музикант планираше и тази година да изнесе поредица от концерти.

Подробностите около погребението все още не са ясни, но е много вероятно певецът да бъде изпратен в тесен кръг. Все още не са позволили на децата му да видят тялото му, тъй като аутопсията не е приключила.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 21 617 times, 3 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook