Риалити 

Жега след „Фермата“! Изплуваха непоказвани СНИМКИ 18+ на голата Антония

След Жанета Осипова, втора секси фермерка напусна стопанството край софийското село Железница миналата събота и остави мъжете и най-вече гвардееца Калоян, с един мокър блян по-малко. Провокативната художничка Антония Сандова загуби в дуел от народната певица Поли Хубавенска.

Миньончето от Асеновград подходи твърде наперено към женската битка, но в крайна сметка сама се прецака, като не подреди по най-добрия начин точките в отделните битки. Така преди петата битка резулатът бе 3:3, а след нея Хубавенска получи 5 точки и с общ резултат 8:3 отстрани противничката си.

„Бях много сигурна в себе си и продължавам да бъда, просто зле разпределих битките. Подцених ги, защото нямах поглед как изглеждат и какво точно се случва“, заяви след излизането си Антония.

От напускането й на „Фермата“ най-нещастен е Калоян, който отдавна не крие, че си пада по сексапилната брюнетка. Гвардеецът още не знае, че след края на формата няма никакви шансове с апетитната 28-годишна красавица, която в негово отсъствие призна на една от другите участнички, че не е неин тип.

Затова в реалния живот Калата ще има възможността да гледа секси Антония само на еротичните й снимки, с част от които ПИК се сдоби. Родената в Асеновград госпожица Сандова е оставала само по парфюм пред обектива на известният арт фотограф и автор на множество провокативни черно-бели фотографии на женски тела Алекс Манчев, който ни напусна в началото на лятото в родния си Санкт Петербург.

Двамата са работили съвместно преди две години, а терен за фотосесията им е бил апартамент на столичния бул. „Патриарх Евтимий“, чиято тереса гледа точно към НДК. Именно пред и върху парапета на терасата разкрепостеният модел позира пред Манчев.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 2 237 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook