Lifestyle 

Слани – до сряда, после пак се затопля

И тази сутрин температурите в страната са ниски – от 1 до 6 градуса, като на места ще бъдат и малко под нулата. Отново ще се образуват слани.

През деня съществена промяна на времето няма да настъпи: Ще бъде слънчево, а сутрешните мъгли в котловините и низините ще се разсеят до обяд. Максималните температури ще са от 12 до 17 градуса.

Студена сутрин ни чака и в сряда, но дневните температури в хълмистите части на низините вече ще се повишат слабо и ще са в интервала от 14 до 19 градуса.

В четвъртък в Дунавската равнина ще се появи слаб западен вятър. Минималните температури ще бъдат от 4 до 9 градуса, а дневните – от 18 до 23 градуса. Облачността ще се увеличи и ще бъде променлива.

Топло за сезона, с температури сутрин от 6-7 до 12-13 и дневни от 19 до 24 градуса ще остане времето в петък и събота, твърдят синоптиците от НИМХ.

В неделя облачността ще се увеличи и по-късно след обяд на отделни места ще превали дъжд. Ще се появи и усилва вятър от изток. Температурите ще започнат да се понижават.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook