Клюки от България 

Зетят на Стоичков опасно близък с тенисистка (Лука бързо забрави щерката на Камата)

Бившият зет на Христо Стоичков Лука Белич демонстрира топли отношения със сексапилна тенисистка.

Хърватинът започна да тренира сънародничката си Тереза Мърдеза от три месеца и този факт породи куп спекулации. 29-годишната блондинка лично избрала Белич за свой треньор след няколко сериозни провала на корта. „Все още свикваме един с друг и напасваме характерите си. Той се появи в много труден период за мен и аз му вярвам“, споделя пред медиите Тереза за доскорошния зет на Стоичков.

По всичко личи обаче, че Лука и хърватката бързо са успели да се опознаят и обичат да прекарват време заедно и извън корта. Двамата не се притесняват да се шегуват един с друг и да пускат общи фотоси в социалните мрежи. Само преди дни Лука показа свои снимки от романтична ваканция в Сицилия. На кадрите той позира сам, но от същото място и по същото време снимки качи и Тереза.

За преминатата граница на професионалните им отношения говори и фактът, че Лука почти не пропуска да хареса всеки кадър, който блондинка качи в социалните мрежи. Поведението на двамата определено е доста фриволно и отстрани те изглеждат като влюбена двойка. А отношенията им потвърждават слуховете, че хърватинът се е разделил с дъщерята на Камата Христина.

Новината обикаля светските и спортните среди от около месец, като по-малката щерка на Стоичков сама даде повод за клюки. Христина, която държи живота си в пълна тайна, смени фамилията си и отново се представя с бащиното си име. Освен това е заличила всички снимки с мъжа си. С Лука са се изтрили и от социалните мрежи, което е сериозен показател, че нещо се случва.

Хърватинът обаче явно не страда от раздялата и бързо е намерил начин да преодолее проваления си брак. Любовната история на Лука и Христина започна през 2013 година в Канзас, САЩ, където тя учеше. Две години по-късно Белич поиска ръката й с диамантен пръстен. През 2016 двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ, а Камата не криеше симпатиите си към зетя си, пише Галерия.

Само сватбената рокля на Христина струваше 5000 евро. Под сурдинка се говори, че причина за раздялата е изневяра от страна на Лука, който дори изял няколко шамара от известния си тъст.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook