Клюки от България 

Цирк! Галин подиграва залязлата Андреа, тя го плаши с Кобрите

След интригите на Андреа, че концерта на “Планета” бил пълен провал, Галин първи защити своята и фирмата на Митко Пайнера, както и колегите си.

По късни доби снощи в три минутно видео обръщение Галин благодари на всички фенове и колеги за прекрасната работа на концерта, а след това се обърна към Андреа с „напълно чисти чувства“.

Новоизлюпеният продуцент на „Алфа Мюзик“ намеква, че Андреа (без да споменава нито веднъж името й) няма никакви участия в момента, а той и колегите му имат по 15-20 на месец, видя lifeonline.bg.

Галин предложи на колежката си да направи свой „самостоятелен концерт“ и да се пробва да напълни залата, в която беше пял току-що, а защо не и Арена Армеец.

Той обеща, че ако това се случи той лично ще присъства на първи ред и ще й поднесе голям букет. И изрази недоумение от занимаванието с фирмата от която вече не е част и я съветва да следва своя път.

Като истински мастит продуцент със самочувствие Галин дори предложи да даде на Андреа съвети за това как да възстанови кариерата си отново.

С поведение типично за мутра от зората на демокрацията Андреа отговори бързичко като хапливо намекна за по-интимните отношения на добричлията с „мебелната индустрия“ в началото на неговата кариера: „Галине пожелавам ти да спреш да търсиш спонсори, по начина, по който чух, че търсиш.“

Освен това, позабравилата сцените от големите концерти на Пайнер изпълнителка поясни, че има конфликт с баш шефа на чалгаджийките Митко Димитров, а не с колегите си. Какъв точно е конфликта очаквайте скоро.

Относно нападките за липсата на участия, Андреа написа, че докато Галин е търсил мебели, тя е пълнила чуждестранните клубове. И започна да качва снимки и клипчета от стари свои участия в заведения из Европа.

По въпроса с предложението от Галин Андреа да направи концерт в зала „Колодрума“, бившата на Кобрата, отговаря, че тя нямала подобно намерение засега.

Тя обаче покани Галин на боксовия мач на Тервел Пулев идната седмица в същата зала „Колодрума“. Там той щял да може да й поднесе обещания в неговото видео огромен букет рози.

Това беше разчетено от феновете като акт на заплаха за саморазправа от Андреа към Галин.

Няколко часа след боксовият Инстаграм мач Галин Vs. Андреа, двамата изтриха скандалните си сторита. Според запознати Галин получил сериозни заплахи от Андреа, като „официалната“ версия, е че й се е обадил да се извини.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 21 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook