Клюки от света 

Зетят на Шабан Шаулич изпълни последното му желание и сложи в ковчега любимата…

Зетят на починалия трагично всенароден любимец Шабан Шаулич – Зоран Бата Миркович, изпълни последното му желание, съобщава Pink. Съпругът на по-голямата му дъщеря Санела сложи снощи до тялото му преди днешното всенародно поклонение в Белград любимата въдица на Шабан, известен като страстен рибар.

Освен нея, в ковчега е и любимият каскет на Краля на народната музика, както той сам изрично бе пожелал. Тялото на певеца пристигна снощи на летище „Никола Тесла“ в Белград в 22 ч. сръбско време с правителствения самолет с полет от Дортмунд.

Вчера президентът на Сърбия Александър Вучич, заедно с министъра на отбраната Александър Вулин, посетиха семейството на Шабан Шаулич и поднесоха своите съболезнования.

Днес са насрочени поклонението и погребението на обичания певец, който почина след катастрофа в Германия на 17 февруари сутринта. Тогава 35-годишен турчин без книжка и под влияние на алкохол блъсна със скорост 180 км/ч със своята „Мазда“ колата, в която до шофьора Мирсад Керич пътувал Шабан.На задната седалка оцеля само кумът на певеца Бобан Стоядинович.

Поклонението е днес от 12 ч. българско време в голямата зала на Общината в Белград, а погребението – от 16 ч. на Алеята на заслужилите граждани в Новото гробище на Белград.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 874 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook