Семейство 

Здравко от „Ритон” се крие от Катя, за да не го…

Здравко и Катя от „Ритон” са пълни с изненади, особено когато разкриват щрихи от личния си свят, който подобно на професионалния, от години е под светлините на прожекторите. Признанията на моменти са и безкрайно закачливи по характер.

Наскоро Здравко споделил, че хич не обича да бъде гримиран, когато излиза на сцената, но по-нежната половинка от дуета – Катя е категорична, че без това не може. И за целта го гримира лично, подвластна на перфекционизма си!

„Умея да гримирам добре, а и на сцената това е задължително”, отсича певицата с усмивка и завиден майсторлък в макиажа. Всъщност благодарение на уменията на Катя, двамата рядко прибягват до услугите на професионални гримьори (освен ако събитието не изисква по-тежък и безкомпромисен грим).

И все пак, като типичен мъж, Здравко е далеч от всякакви гримове и разкрасителни продукти, но признава, че въпреки това всеки път, когато трябва да бъде гримиран, той е спокоен за крайния резултат.

„Като ме гримира, когато трябва да излизаме на сцена, просто не се харесвам. Знам, че е задължително, но никога не ми е допадало това да съм с грим. Не се харесвам, предпочитам малко по-натурално”, прави опит да се измъкне Здравко. Но добавя с усмивка, че щом е в ръцете на любимата си, всичко е наред. Така или иначе, когато е на сцената, където осветлението е много силно, грима е точно на мястото си и в същото време е последното, което се вижда.

В момента „Ритон” активно се подготвят за предстоящия си концерт „Чакаме ви с любов” на 30 май в зала 1 на НДК. Веднага след него Катя и Здравко стартират и дългоочаквания музикален тур из страната.

На пищни музикални спектакли ще се радват София (на 30 май в зала 1 на НДК), Варна (12 август в Летния театър), Пловдив (11 септември в Летния театър) и Русе (25 септември в Канев център).

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 134 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook