Клюки от България 

Ясновидката Николета Йорданова неузнаваема след зверска катастрофа

Ясновидката Николета Йорданова е претърпяла зверска катастрофа и като по чудо оцеляла. Качила се върху 4-метрова полегата скала в Плевен.

Пред наш репортер тя разказа какво е предчувствала преди катастрофата и кои умрели хора са й се явили. Те предостави за нашата медия и снимков материал, който нагледно показва как ударът се е отразил на лицето й.

„Три нощи преди кататсрофата ми се появяваха все умрели хора, които мразя. Аз карах и потроших скъпа кола, не става нищо от него. Мен продължава всичко да ме боли“, признава тя за страшния инцидент, който се случил през декември 2019 г.

„В края на 2019 г. имаше отворен портал за катастрофи. През декември имаше масово катастрофи. Този портал беше отворен за душите към отвъдния свят. Пак надвих смъртта, да си знае следващият път да бяга от мен“, опитва да се да внесе и малко чувство за хумор в разговора ни.

Тя знаела, че искат да я приберат от този свят, но не знаела по какъв начин ще се случи това. Но е категорична, че е трябвало да се случи и тя по никакъв начин не е могла да го предотврати. И допълва: „Ако го избегнеш по някакъв начин един път, то ще се пвотори с много по-голяма сила. Пуснкаш се по течението, защото всичко е драснато“.

В следствие на удари, при който от колата не става нищо, ясновидката получва кръвоизлив на очите, а ожулванията и натъртванията са сериозни. „Не можеш да седнеш, не можеш да се обърнеш, да пръднеш, да кишнеш… Всичко ме боли! Никога не съм слушавала новини за кататсрофи, защото това ме отвращаваше и имах предчувствие, че ще ми се случи и на мен. Не ме е страх да се кача на кола след тази случка. Дори два пъти вече аз шофирах, но на много кратки разстояния. Купих си нова кола и тези дни ще ходя да я регистрирам, а блъснатата да спра от дживение, за да не ми тече данък“, признава Йорданова.

Навръх Йордановден си е направила курбан за здраве. „Купих един жив шаран и си направих специален ритуал. Казах: „Нека вместо мен умре тази риба“ и с един голям нож й резнак главата, много кръв тече“.

„Никой не може да си избегне от съдбата. Можеш да я видиш, както аз в случая знаех, но не можеш да я излъжеш. Колата ми гаснеше седем пъти заради някакъв разпръсквач на горивото. Отидох на диагностика, казаха ми какво е и се уговорихме да я правят. Още на следващия ден се блъснах“, казва като заключение ясновидката от Червен бряг.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 520 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook