Клюки от България 

Сами Хоссни от Фермата влезе в ново риалити с гаджето си

Екзотичният красавец Сами Хоссни, който изгря в последния сезон на „Фермата“, влезе с половинката си Мила в ново онлайн риалити предаване.

Изданието се казва „Максимал Ривендж“ и отново е свързано с оцеляване в природата на ръба на човешките възможности. Предаването е заснето за няколко дни край Козлодуй.

Въпреки че отпадна на крачка от финала, Хосни, който е лайфкоуч и фитнес инструктор, няма умора и търси нови предизвикателства.

Любопитното в случая е, че в това шоу той влиза заедно с приятелката си, европейската шампионка по джу-джицу Мила Савова, на която изневери във „Фермата“. Измяната се случи пред очите на цяла България, като Сами не спомена, че има гадже извън формата, и прелюбодейства с маникюристката Силвия.

По всичко личеше, че за инструктора това е забежка, но Силвия прие отношенията им за сериозни. Въпреки това след края на шоуто Сами се върна при своята любима, която го подкрепяше през цялото време и му прости изневярата. Самият той призна, че не иска да си губи времето и иска да има деца от Мила, тъй като я обича истински.

Докато бе в формата, Мила не спря да подкрепя приятеля си и по-никакъв начин не показа омраза или лошо отношение към маникюристката от Варна. Двете баджаначки дори се засякоха на финала на предаването, но не показаха по никакъв начин реакция една към друга.

Днес двойката е по-щастлива от всякога въпреки стеклите се събития във „Фермата“. За да сплотят още повече отношенията си, влюбените участват в предаването за оцеляване, което се върти онлайн. Те са преодолели всякакви перипетии в отношенията си и не спират да пътуват и тренират заедно. След като Сами излезе от „Фермата“, двамата с Мила започнаха да обикалят страната и чужбина, където работят и се забавляват. Празниците изкарват семейно, а от началото на годината се подвизават в зимните ни курорти, където ходят на уроци по ски, пише България днес.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 003 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook