Клюки от света 

Нападките срещу Меган Маркъл продължават (Вижте в какво я обвини сестра й)

Меган Маркъл продължава да търпи негативите да бъде част от кралското семейство. Освен, че всички обвиняват херцогинята на Съсекс за многото харчове за тоалетите й, Меган понася критики и от семейството си. Сестрата на Меган Саманта отново се развихри в социалната мрежа Туитър.

Саманта Маркъл отправи сериозни обвинения към сестра си с няколко публикации с мрежата. Това не са първите нападки от страна на Саманта към Меган. Този път тя обвинява херцогинята на Съсекс, че ще бъде виновна за смъртта на баща им. Саманта споделя, че сестра й не е общувала с баща им от сватбата си. Томас Маркъл в своите интервюта също е потвърждавал думите на Саманта, че не е говорил с Меган и Хари.

Полусестрата на херцогинята на Съсекс я обвинява, че заради много си ангажименти в кралското семейство, Меган е забравила семейството си. „Меган, да знаеш, че ако баща ни умре, ти ще си виновна за това“, написа Саманта в Туитър. „Радвам се, че имаш толкова време, за да отдадеш дължимото на другите, пренебрегвайки собствения си баща!“, пише още тян .

Във всички свои интервюта Томас Маркъл казва, че много иска да види дъщеря си, но това едва ли ще стане. Откакто Меган е част от кралското семейство графикът им с Хари е препълнен за месеци напред.

Бащата на Меган обаче е забелязал, че цялото това напрежение не се отразява добре на дъщеря му. Според него усмивката на херцогинята е „болезнена“. Пред „The Sun“ Томас завява още, че няма да спре да говори пред медиите докато дъщеря му не намери малко време да се срещне с него.
Меган Маркъл продължава да понася негативите на факта, че е част от кралското семейство сн. Туитър

Меган Маркъл продължава да понася негативите на факта, че е част от кралското семейство сн. Туитър

Томас Маркъл дълго време пазеше мълчание, но след това реши да говори заради отправените обвинения към него от чуждестранните медии. Кралският двор определено не одобрява това, което бащата на Меган прави и със своите интервюто той си навлече още повече негативи, отколкото ползи.

ИЗточник: kluiku.ws

Facebook коментари
(Visited 69 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook