Клюки от България 

Шок: Лили Иванова тормози пенсионери за апартамента им! (Примата иска да им го вземе без пари-виж още)

Голямата Лили Иванова отново доказа, че цепи стотинката на две. Естрадната легенда си нарочила апартамент в Созопол. Той се намирал на минути от центъра на града и от него се откривала невероятна гледка към морето.

Певицата обаче предложила унизително ниска цена, за да го откупи. Тя предлагала на пенсионерското семейство само 70 000 лева.

Въпросната кооперация била вдигнала на местото на стара къща с историческа стойност и затова цената на квадратния метър застроена площ се вдигнала, пише „Ретро”.

Справка с агенция за недвижими имоти в морския град разкривала съвсем други цифри. В Созопол студия или малки апартаменти не могат да се намерят под сто бона.

Лили Иванова не спирала да атакува пенсионерите , но те не се поддали на провокация и не искали да се простят с жилището си толкова евтино.

Естрадната легенда обаче била решена да не си оставя „магарето в калта” и измислила хитър план, за да вземе легналия й на сърцето имот.

Тя пращала трети лица, за да се пазарят за въпросното жилище, но собствениците не се поддали на уловката.

Лили Иванова упорито се заканила, че няма да се откаже от реализиране на покупката. Според запознати обаче сделката може и да не се осъществи до края на лятото.

Припомняме, че поп дивата вече има един разкошен имот в морската столица Варна. Там естрадната певицата отива всяко лято и стои по една седмица, докато трае морското й турне и концертите й по Черноморието.

В момента изпълнителката на „Ветрове” влагала луди пари в ремонта на софийското си жилище на ул. Оборище”. Тя лично наглеждала бригадата майстори, като по време на ремонта живее на хотел.

Източник: kliki.ws

Facebook коментари
(Visited 607 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook