Lifestyle 

Взривяващ двоен финал за „Откраднат живот” и „Дяволското гърло”!

Седми сезон на „Откраднат живот“ е към своя край и в мрежата вече ври и кипи от подивели фенове, които хем чакат с нетърпение развръзките в любимия си сериал, хем не желаят той да приключва и вече питат дали ще има следващ сезон.

Аналогично е положението и при другия хитов сериал на Нова телевизия „Дяволското гърло“. Финалът е при двата обаче, е след броени дни!

Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще отбележат своя звезден финал на 23 май в компанията на актьори, създатели и фенове.

Най-запалените почитатели ще могат да видят последния епизод на седмия сезон на „Откраднат живот: Любовта лекува” от 19:30 ч. и на „Дяволското гърло“ от 21:30ч. на голям екран в Cinema City, Mall of Sofia.

След седем запомнящи се сезона хитовият български медицински сериал ще продължи традицията, отбелязвайки финалния епизод със снимки, вълнуваща среща и дискусия с феновете.

Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“, ще могат да проследят дългоочакваната развръзка на самия финал и да разговарят със звездния каст. Билетите за двете прожекции вече са в продажба.

„Този финал е по-специален от всякога, защото отбелязва успеха на две продукции, които по свой начин се свързаха дълбоко със зрителите на Нова телевизия.

За „Откраднат живот“ това е поредна среща, на която екип и фенове се превръщат в участници на една забележителна история, защото всички те я споделят и преживяват по време на сезона.

„Дяволското гърло” завладя аудиторията със силния криминален сюжет и невероятните картини от Родопите – за всичко това ще поговорим на живо на 23 май”, споделя продуцентът на двете заглавия на Дрийм Тийм и NOVA – Евтим Милошев.

Разбира се, финалът и на двата хитови сериала ще се излъчва не само на голям екран, но и в ефира на Нова телевизия.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 62 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook