Риалити 

Огромна гавра с Папи Ханс и Криско в „Капките“

Гримьорите на „Като две капки вода“ се изложиха брутално с последното превъплъщение на Папи Ханс в образа на Криско. Те се изгавриха с габровския певец и го направиха за резил пред многобройните зрители.

Папи Ханс заслужаваше аплодисменти за силата, която намери да излезе на сцената само два дни след като погреба баща си. Но имитацията му бе посредствена и като че ли от съчувствие журито му вдигна по-високи оценки.

Визията на певеца не се доближаваше ни най-малко до Криско. Но най-спряскащо е какъв огромен нос му бяха направили, който наподобяваше обонятелния орган на Баба Яга. Това не остана незабелязано от зрителите, които се възмутиха от тази гавра на гримьорите.

„Нито Криско, нито Папи Ханс са с такиа вещерски носове. Защо са му залепили това удължение, което придава пародиен образ на имитацията“, питат се в социалните мрежи недоволни зрители.

Наблюдателни фенове разкриха, че Папи повече е приличал на сина на Илиян Михов – Баровеца, отколкото на Криско. Гримьорите несъзнателно го доближили до визията на Стани Михов.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 97 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook