Lifestyle 

Внучката на Царя се омъжи със зверска охрана! Сервитьорите подписали договори за поверителност

Принцеса Мафалда, внучка на Симеон Сакскобургготски, вдигна строго охранявана сватба в края на май със своя годеник Марк Абулейман. Тържеството се състоя на испанския остров Палма де Майорка при абсолютна конфиденциалност и дори най-напористите испански папараци не усояха да уловят с обективите си булката.

Частната гражданска церемония, на която Мафалда и избраникът й си разменили обетите, се е провела на територията на дома на майка й – принцеса Росарио, в курорта Кампос в Майорка. В нощта преди сватбата бащата на булката, принц Кирил, пък бил домакин на грандиозно парти в неговото имение в Поререс.

Говори се, че сред гостите на коктейла, даден от щастливия татко, е имало престолонаследници и аристократи от цяла Европа. Преди прекрачването на прага на къщата на принцеса Росарио в деня на сватбата гостите е трябвало да поставят мобилните си телефони в предвиденото за това охранявано място, така че пo време на цялото тържество да нямат никакъв достъп до тях и да се изключи напълно възможността да бъде направена снимка на булката и младоженеца, която да изтече в социалните мрежи и медиите.

Организаторитe на сватбата от известна испанска агенция за събития, както и наетият персонал от бармани, сервитъори, готвачи и други помощници трябвало предварително да подпишат споразумение за поверителност, според което нямали никакво право нито да снимат, нито да изнасят каквато и да било информация относно елитното светско парти. В това число дори имената на гостите. Иначе ги грозели сурови глоби от по няколко хиляди евро.

Все пак младоженецът Марк Абуслейман бе засечен при пристигането си в имението на своята тъща. За да влезе вътре, дори той е трябвало да използва тайна кодова дума, за да бъде допуснат от свирепите гардове. Пред портите на къщата пред няколко насъбрали се испански репортери единственото, което зетят на царя казал, било: „Всичко е наред, много ви благодаря“. Сред останалите гости, които били забелязани на входа, бил и дядото на булката — Симеон II, заедно с жена си доня Маргарита, както и синът му Кубрат.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 65 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook