Клюки от България 

Линда вярва на мъжа си! Премиершата се среща с мистериозен мъж (Папарашка снимка)

Линда вярва на мъжа си Кирил Петков! Това е разкрила премиершата на близки приятелки по повод вихрещите се скандали със съпруга й през последните дни. Според премиершата това са злонамерени атаки, имащи за цел да компрометират мъжа и, който се опитва да се пребори с корупцията у нас.

В публичното пространство се появи видео, за което се твърди, че показва началничката на кабинета му Лена Бориславова на стълбище, преди да влязат в апартамент. След това двамата бяха снимани на вечеря в Солун. В края на миналия месец беше разпространен и слухът че Линда е настояла Лена да слезе от правителствения самолет преди да излети за Рим на 24 май.

Всичко това не притеснява премиершата, която е споделила в обкръжението си, че има пълно доверие на мъжа си и не се съмнява в неговата вярност.

Въпреки скандалите, които се вихрят покрай съпруга й Линда не си губи времето, а работи в столичната си сладкарница. Именно там „папараците на „България Днес“ я засякоха да разговаря с друг мъж, най-вероятно колега. Кой е той и каква е връзката му с Линда засега остава загадка. На кадрите се вижда как съпругата на Петков се усмихва и развълнувана показва на тайнствения мъж нещо на телефона си.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 1 584 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook