Клюки от България 

Владо Данаилов наследява милиони от Ламбо (Разкриха завещанието на Стефан Данаилов)

Владо Данаилов наследява парите на баща си. Синът на Стефан Данаилов беше за кратко в България, за да представи съпругата си на роднините. „Целта на посещението ми сега е да ги видя, защото поне 7 до 10 години минимум няма да мога да се върна в България“, казва Владимир, пише „България днес“.

Синът на Ламбо учи медицина и няма да има време да идва до България. „Медицината, на която съм се посветил, е сложна наука и ще ми е много трудно. Това е най-сериозното обучение, така че няма да имам време. Ще живея с пари назаем от правителството – дават ми по 80 000 долара на година. След четири години ще започна практика. Тя трябва да е минимум три години, ако съм хирург – шест, и поне 40-50 часа седмично ще съм ангажиран с учене“, споделя Владо своите планове.
Наследство

Бащата на Владо, известният и обичан от всички Стефан Данаилов, пък сподели, че вече е написал завещание. В него той е разпределил парите и имотите си на всички от родата, уредил е нещата юридически и остава само да се изчака малко. „За всеки от родата ще има по-малко от имотите. Уредил съм нещата юридически, само трябва да се изчака“, казва бащата на Владо. Синът на Ламбо ще получи двустайния апартамент на баща си ж.к. „Борово“, както и част от спестяванията на актьора, които са няколко милиона лева, но едва след като навърши 40 години.

След смъртта на съпругата си Мария Стефан Данаилов преосмислил нещата и решил, че и единственото му дете заслужава наследство. Доскоро актьорът напълно отхвърлял възможността да остави нещо на Влади, но след загубата на съпругата му, всичко се променило.

„Никога не съм мислил за пари и наследство, не съм интересчия. Важно е баща ми да е жив и здрав, да е добре. Той вече ми е дал наследството си – своите гени, и това е нещото, за което винаги ще съм му благодарен. Богатството не ме вълнува, когато желае нещо и работи упорито за него, човек го постига“, споделя синът на Ламбо, който вече се е запознал с наследството на баща си.

Facebook коментари
(Visited 3 979 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook