Клюки от света 

Драма в семейството на Тина Търнър (Певицата загуби сина си)

Тина Търнър преживя голяма драма. Първородният син на изпълнителката е намерен мъртъв във вторник вечерта в апартамента си в Калифорния. Аутопсията показва, че 59-годишния син на Тина Търнър Крейг Реймънд Хил се е самоубил с един изтрел в главата с пушка, пише ekran.mk.

78-годишната Тина има 4 деца. Две собствени – Крейг и Рони, и две, които припознава след брака си с Айк Търнър. Самоубилият се Крейг Реймънд Хил певицата ражда, когато е едва 18-годишна. Той е син на саксофониста Реймънд Хил. През 1962-ра година Тина се омъжва за Айк Търнър и той приема първородния син на певицата като свое дете.

През 2013-та година певицата се отказва от американското си гражданство и се мести да живее в Европа със сегашния си съпруг – Ервин Бах. Сега тя живее в Швейцария. Тина Търнър е пътувала за „Седмицата на модата“ в Париж, когато й съобщават тъжната вест за самоубийството на първородния й син Крейг Реймънд Хил.

Певицата не веднъж е споделяла за лошото отношение на бившия си съпруг Айк Търнър докато Крейг растял. „Той беше много емоционално дете и винаги свеждаше глава. Беше тъжен. Спомням си, че когато Айк ме биеше, Крейг ще почука на вратата и ще викне: „Мамо, добре ли си?“. След това го помолих да не ме бие повече вкъщи, за да не слушат децата“, казва певицата пред Опра Уинфри през 2005-та година. От Айк Търнър Тина ражда още едно дете – Рони. Певицата прави и един аборт през 1968-ма година, когато разбира, че Айк очаква дете от друга певица.

Първородният син на Търнър работи като агент по недвижими имоти в Сан Франциско и се опитва да стои далеч от майка си и новия й живот. Когато научава за смъртта на сина си Крейг, певицата е съкрушена и не може да повярва, че това е истина.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 734 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook